Bud för 85 kronor och ny kassa på blommor.nu

Betalningar i vår kassa sker från och med nu med Klarna Checkout.

Från och med idag så använder vi oss av Klarna Checkout för att hantera betalningar på blommor.nu. Detta gör vi dels för att kunna erbjuda fler betalningsalternativ och dels för att tryggheten för dig som kund och för oss som återförsäljare. Klarna är ett av de absolut mest använda betalningsmetoderna för webbutiker i Sverige. De erbjuder allt från kreditkort eller bankkortsbetalning till banköverföringar och delbetalning.

Betala som företagskund

Är du företagskund så klicka på knappen Fakturabetalning Företagskund.

Våra företagskunder kan fortsatt beställa och få en månatlig samlingsfaktura från oss. För detta alternativ klicka på knappen ”Fakturabetalning Företagskund” nere till vänster när du kommer till kassan. Vill du bli företagskund hos oss på Agnes & Lisa blommor, kan du ansöka via det här formuläret.

I och med detta passar vi också på att sänka priset på blomsterbud inom Stockholm. Från och med nu betalar du endast 85 kronor för alla bud i Stockholms innerstad och närförorter. För att få det billigare priset är det viktigt att du uppger rätt adress och postnummer för leveransen. Budpriset dyker upp efter att du matat in leveransadressen. Webbsidan kontrollerar då om din valda adress är tillräckligt nära butiken för att få det nya lägre priset. För en ungefärlig bild av vart vi levererar för 85kr se bilden nedanför.

Vänliga hälsningar från alla oss på Agnes & Lisa Blommor!

Leveransområde

Ungefärligt leveransområde 2018. Den rödmarkerade delen av kartan är dit vi levererar blommor själva eller via vår egen budfirma. Undantag från bilden kan förekomma lokalt.

Öppettider

Mån-Fre 07.00 - 19.00
Lördag 10.00 - 16.00
Söndag 12.00-16.00
Kundservice
08 - 411 10 95 info@blommor.nu

Följ oss på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Leveranser

Inom tullarna 115 kr
Stockholms förort 135 kr
Övriga landet: från 190 kr
Utland: Kontakta oss för exakt pris
Alla priser är inkl. moms


Beställning som inkommer Vardagar före kl. 11:30 kan levereras samma dag. För beställningar med leverans på lördagar måste beställning inkomma senast fredag kl 15.

OBS!! INGA BUDLEVERANSER PÅ SÖNDAGAR!

För leverans på helger till andra orter, sker leverans i den mån som mottagande butik kan leverera. Vi kan alltså ej garantera leverans under helger.
Betala med Klarna
Call Now Button