Integritetspolicy

Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: https://blommor.nu. Vårt företag heter Agnes & Lisa Blommor AB. Agnes & Lisa Blommor AB värnar om din personliga integritet och att du ska känna dig trygg när du lämnar personuppgifter till oss. Vi respekterar och skyddar därför dina personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning.

Personuppgiftsansvarig

Agnes & Lisa Blommor AB ansvarar för att dina personuppgifter behandlas i enlighet med gällande lagstiftning. Personuppgiftsansvarig är Agnes & Lisa Blommor AB, org.nr 5562664-8877, Box 3083, 103 61 Stockholm.

Varför använder vi dina personuppgifter?

  • Fullgöra våra åtaganden gentemot dig som kund, såsom genomförande av köp, leverans av vara och fakturering
  • Möjliggöra kundservice
  • Följa tillämplig lagstiftning, till exempel bokföringslagen

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Agnes & Lisa Blommor AB samlar in och behandlar följande personuppgifter om dig som kund:

  • Namn
  • Telefonnummer
  • E-postadress
  • Betalningsadress
  • Mottagarens uppgifter:
    • Namn
    • Adress
    • Telefonnummer

Kontaktformulär

Om du skickar en fråga till oss via vårt kontaktformulär sparas denna information automatiskt om du inte explicit säger till att du inte vill att informationen sparas. Vi lämnar aldrig informationen vidare till någon annan part om det inte är en fråga som kräver att vi kontaktar någon annan, exempelvis en budfirma eller annan butik.

Cookie-filer

Om du har ett konto och loggar in på denna webbplats kommer vi att skapa en tillfällig cookie-fil för att kontrollera om din webbläsare accepterar cookie-filer. Denna cookie-fil innehåller ingen personligt identifierbar information och försvinner när du stänger din webbläsare.

När du loggar in kommer vi dessutom att skapa flera cookie-filer för att spara information om din inloggning och dina val för utformning av skärmlayouten. Cookie-filer för inloggning gäller i två dagar och cookie-filer för layoutval gäller i ett år. Om du kryssar i ”Kom ihåg mig” kommer din cookie att finnas kvar i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto kommer cookie-filerna för inloggning att tas bort.

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Vilka vi delar dina data med

Agnes & Lisa Blommor AB kan komma att lämna ut dina uppgifter till tredje part, såsom butiker anslutna till Euroflorist och andra samarbetspartners. Vid förmedling av blommor överförs dina och mottagarens uppgifter till utförande butik. Detta för att butiken ska kunna kontakta mottagaren och dig vid behov samt genomföra leveransen.

Vid utlandsbeställningar kan dina och mottagarens personuppgifter komma att lämnas till utförande butik i tredje land, dvs. till land utanför EU/EES.

Agnes & Lisa Blommor AB kan även komma att lämna dina uppgifter till företag som tillhandahåller tjänster för leverans/utkörning av blommorna.

Agnes & Lisa Blommor AB säljer aldrig dina personuppgifter vidare.

Hur länge vi behåller era uppgifter

För användare som registrerar sig på blommor.nu sparar vi även de personuppgifter de anger i sin användarprofil. Alla användare kan se, redigera eller radera sina personuppgifter när som helst (med undantaget att de inte kan ändra sitt användarnamn). Även webbplatsens administratörer kan se och redigera denna information.

Vi sparar dina personuppgifter så länge som det finns behov för att fullgöra de ändamål som uppgifterna samlades in för. De sparas även under den tid som krävs enligt tillämplig lag, till exempel bokföringslagen.

Vilka rättigheter du har över dina data

Du har rätt att kostnadsfritt, en gång per år, begära att få ta del av dina personuppgifter som behandlas av Agnes & Lisa Blommor AB. En begäran om ett registerutdrag ska vara skriftligt undertecknad och skickas till: Agnes & Lisa Blommor AB, Att: Dataskyddsombud, Box 3083, 103 61 Stockholm.

I registerutdraget har du rätt att få information om vilka personuppgifter som behandlas, varifrån dessa har inhämtats, för vilka ändamål behandlingen sker och till vilka informationen lämnas ut.

Rättelse av dina personuppgifter

Om de personuppgifter som finns registrerade om dig är felaktiga eller ofullständiga har du rätt att begära att de rättas, raderas eller kompletteras. Agnes & Lisa Blommor AB kommer att tillmötesgå din begäran i den utsträckning det överensstämmer med tillämplig lag, men vill göra dig medveten om att det finnas lagkrav som gör att vi inte alltid omgående kan radera dina personuppgifter i och med till exempel bokförings- och skattelagstiftning.

Ändring av integritetspolicy

Agnes & Lisa Blommor AB förbehåller sig rätten att ändra integritetspolicyn. Innan en ändring träder i kraft informeras du på blommor.nu.

Kontaktinformation

Du är välkommen att kontakta oss på e-post: info@blommor.nu om du har frågor om vår integritetspolicy och behandlingen av dina personuppgifter.

Bud för 85kr och ny kassa

Vi har uppdaterat vår kassa på blommor.nu. Betalningar för privatpersoner sker nu via Klarna.

Vi passar samtidigt på att sänka vårt budpris i Stockholm till endast 85kr! Läs mer!

Klarna Checkout

Sommartider

2 juli - 19 augusti
Måndag7 - 18
Tis - Fre9 - 18
Lördag10 - 15
SöndagStängt

Öppettider

Mån-Fre 07.00 – 18.30
Lördag 10.00 – 16.00

Kundservice

08 – 411 10 95
kundservice@blommor.nu

Följ oss på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Leveranser

Inom tullarna 85 kr
Stockholms förorter 85 kr
Övriga landet: från 125 kr
Utland: Kontakta oss för exakt pris
Alla priser är inkl. moms

Beställning som inkommer för kl. 12 på vardagar kan levereras samma dag. Lördagar före kl. 11.
Butiken från Sveavägen
Betala med Klarna